شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۴۴۵۳
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد گفت: آمار استفاده روزانه مردم از شبکه دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از ۷۵۰ نفر در فصل زمستان به ۱۲۰۰ نفر در بهار ۱۴۰۴ افزایش یافته است. ضمن اینکه با هدف تشویق بانوان به استفاده از دوچرخه، استفاده از سرویس اشتراکی بایدو در بوستان‌های بانوان امروز رایگان است.

قاسم طاهری در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز همزمان با فرارسیدن ۱۳ فروردین و روز طبیعت از افزایش ۶۰ درصدی استقبال زائران و مجاوران از تردد درون‌شهری با دوچرخه و شبکه «بایدو» در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر، تعداد دوچرخه‌های فعال بایدو در سطح شهر به ۹۳۱ دستگاه می‌رسد که به‌صورت ۲۴ ساعته در ۲۰۴ ایستگاه سطح شهر در خدمت شهروندان و زائران عزیز است. خوشبختانه با حاکم‌شدن شرایط مساعد جوی، آمار استفاده مردم از شبکه دوچرخه‌های درون‌شهری هم از ۷۵۰ نفر در هر روز از فصل زمستان به ۱۲۰۰ نفر در هر روز از بهار ۱۴۰۴ افزایش یافته و تلاش ما این است که با تعمیرات منظم و به‌روزرسانی مستمر ناوگان، بازهم این میزان افزایش داشته باشد.

وی افزود: طرح ویژه نوروزی شهرداری مشهد برای تشویق زائران و مجاوران به استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی در سفر‌های درون‌شهری، مشتمل بر سه اصل اساسی است؛ اول اینکه تعداد دستگاه‌های دوچرخه در مسیر‌های منتهی به حرم مطهر با افزایش حدود سه‌برابری به ۴۰۰ دستگاه افزایش یافته است، دوم اینکه ثبت‌نام در سامانه بایدو برای سفر اولی‌ها اعم از زائر و مجاور، یک ماه سفر و بیمه رایگان به همراه ۹۰ درصد تخفیف برای سفر در ساعات پیک را به‌دنبال دارد و سوم اینکه با هدف تشویق بانوان به استفاده از دوچرخه، استفاده از سرویس اشتراکی بایدو در بوستان‌های بانوان امروز رایگان است.

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد گفت: شاخص‌ها نشان می‌دهند که افزایش استقبال مردم از دوچرخه‌های اشتراکی بایدو، نسبت مستقیم با صرفه‌جویی مصرف سوخت دارد به‌طوری که تا به امروز، افزایش ۶۰ درصدی استفاده از شبکه دوچرخه‌های درون‌شهری، مصرف سوخت در مشهد را به یک‌سوم کاهش داده و بر همین اساس، دعوت فراگیر شهرداری مشهد از عموم مردم آن است که اگر مجاور هستند برای سفر‌های درون‌شهری و اگر زائر هستند برای گشت‌وگذار سیاحتی در سطح شهر، استفاده از سرویس دوچرخه‌های اشتراکی را به‌عنوان یک گزینه مناسب، مفرح و سالم در نظر بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->